Een vlag voor Typhoon en Jitske Kramer

Op 18 april organiseerde managementplezier in Odeon een prachtig seminar. Onder de titel ‘Rythm of life’ namen Jitske Kramer en Typhoon ons mee in een prachtig verhaal over de kracht van ‘Eén keer wij is sterker dan tien keer ik’.

Nicole Lier van managementplezier was op zoek naar een passende manier om Typhoon en Jitske te bedanken voor de inzet en de inspiratie. Zij vroeg mij of ik een vlag kon maken als cadeau. Zeer vereerd natuurlijk!

Voor Typhoon selecteerde ik de vlag van Ketsj.

En voor Jitske zocht ik de vlag van Revolve uit.

Het was erg leuk om niet alleen de vlag te mogen overhandigen, maar ook kort te mogen vertellen wat het verhaal is bij elke vlag. De reacties van Jitske en Typhoon waren bijzonder mooi. En ook veel mensen in het publiek gaven aan geraakt te zijn door de vlag en de tekst.

Ik ben vorig zomer voor de lol begonnen met het tekenen van de vlaggen. Maar ik ben de vlaggen gaan delen om mensen te raken. Het was heel erg leuk om te merken dat een lapje stof en een tekstje van één alinea dat ook daadwerkelijk doet.

 

2 gedachten over “Een vlag voor Typhoon en Jitske Kramer

Geef een antwoord